Карик е разстроен от точката срещу Челси


Н. Гавазов

Карик е разстроен от точката срещу Челси

Мениджърът  на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик заяви, че е разстроен от равенството във Висшата лига срещу Челси.

Откривайки резултата в началото на второто полувреме на "Стамфорд Бридж" с усилията на Джейдън Санчо, Юнайтед не успя да запази победния резултат - дузпата на Жоржиньо фиксира равенството на таблото.

Въпреки че "червените дяволи" бяха в защита през по-голямата част от мача, Карик смята, че отборът му го е правил без стрес. Майкъл оценява представянето на Манчестър Юнайтед предвид обстоятелствата.

"Всъщност съм разстроен. Когато играеш такъв вид мач и изпуснеш победата, това винаги е разочароващо. Гордея се с играчите и начина, по който работиха през цялата седмица. Това е сложна ситуация и ние се старахме да извлечем максимума. Но в нас остана малко чувство на горест. Не мога да лъжа - аз съм малко разстроен.

Мисля, че нямаше абсолютно никаква дузпа. Нанесоха много удари и Давид направи две спасявания, но ние знаехме предварително, че ще ни спаси веднъж или два пъти. Останалата част от мача бе доста комфортна за нас. Разбира се, ние искаме да играя по-добре. Няма да се увличам много, но мисля, че се защитавахме добре. Няма за какво да обвинявам момчетата.

Положителен знак е, когато напуснеш място като това, с чувството, че си загубил“, каза Карик пред Sky Sports.

  Сподели
272