Артета не се страхува от посегателство от страна на Нюкасъл


Н. Гавазов

Артета не се страхува от посегателство от страна на Нюкасъл

Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че не се страхува от опитите на Нюкасъл да примами звездните играчи на "артилеристите".

Навремето Арсенал стана истински дарител на играчи за богатия Манчестър Сити. Със сигурност новите собственици на Нюкасъл от Саудитска Арабия искат да повторят успеха на колегите си от Абу Даби и вероятно ще приложат стщия стил на работа, но Артета даде да се разбере, че не се страхува от поредната загуба на звезди .

"Не, не се притеснявам. Мисля, че играчите трябва да са в тези клубове, където се чувстват на мястото си, където се чувстват важни, където са оценени по всякакъв начин. Когато са, играчите обикновено искат да останат.

Когато играчите започнат да мислят за напускане, тогава те се нуждаят от нещо различно за бъдещето си. Това може да се случи във всеки клуб с финансова сила или други качества.

Понякога не става въпрос за пари, понякога са спортни мотиви, понякога семейни мотиви, понякога е проблем с адаптацията. Има много различни случаи", заяви  Артета.

  Сподели
241