Конте не се страхува от борбата за място в топ 4


Н. Гавазов

Конте не се страхува от борбата за място в топ 4

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте заяви, че не се страхува от трудността на борбата за попадане в топ 4 на Висшата лига.
Тотнъм се представяше толкова слабо през предишните седмици, че мнозина се втурнаха да изтрият "шпорите" от списъка с кандидатите за Шампионска лига.

Въпреки това, след победа с 2:1 над Лийдс, хората на Конте се изкачиха до седмо място в таблицата за класиране и сега изостават на четири точки от първите 4. Антонио възнамерява да продължи това изкачване.

"Искаме да се борим, искаме да подобрим позицията си в таблицата. Трябва да бъда честен - Англия е много, много трудна лига. Всеки мач е труден. Можете да загубите точки срещу всеки отбор.

В момента има четири отбора на върха, които по много причини успяха да се откъснат. Те успяха да се откъснат, защото отдавна работят с треньорите си и са инвестирали много пари.

Не се страхувам от това. Вярвам в моите играчи, вярвам в моя отбор. Искаме да се бием.

Искаме да се борим и да останем близо до зоната на Шампионска лига. Ако тогава някой отбор се спъне или сгреши, ще трябва да направим всичко възможно, за да се възползваме от това", заяви Конте.

  Сподели
314