Подобрен Ман Юнайтед надви Тотнъм (видео)


И. Ангелов

Подобрен Ман Юнайтед надви Тотнъм (видео)

Тотнъм посрещна Манчестър Юнайтед в срещата от десетия кръг на английската Висша лига. Днес на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" гостите излязоха в различна постройка от петима защитници, която доведе до резултат и победа с 3:0. В мача блестяха португалските звезди на Юнайтед, които направиха разликата.

В 28-ата минута днес Тотнъм вкара топката в мрежата на Де Хеа, но Ромеро направи това от позиция на засада и ВАР отмени попадението. В 39-ата минута Бруно центрира зад защитата за Роналдо, който от много трудна позиция, с перфектно изпълнено воле вкара за 1:0 през Лорис.

В 48-ата минута МакТоминей изведе Роналдо през защитата и той заби топката право в ъгъла на Лорис, но голът бе отменен тук заради засада. Така в 64-ата минута Кристиано изведе Кавани за 2:0 преди да бъде заменен заедно с Бруно.

В 86-ата минута резервата Рашфорд бе изведен от Матич, и нападателят вкара за 3:0. До края на мача Тотнъм така и не стигна до точен удар в домакинството си, и второто полувреме протече при постоянни освирквания от домашната публика.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
624