Мърсън: Солскяер е голям късметлия


Н. Гавазов

Мърсън: Солскяер е голям късметлия

Експертът от Sky Sports Пол Мърсън заяви, че мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е имал късмета да избегне уволнението след поражение с 5:0 от Ливърпул.

"Никога досега не съм виждал такъв резултат. Нищо не може да се сравни с този резултат, нищо. Почувствах се неловко. Този мач не е добър.

Манчестър Юнайтед срещу Ливърпул е най-големият мач в света, най-големият мач за сезона за Юнайтед и те го загубиха с гръм и трясък.

Никога не ми харесва, когато някой треньор бъде уволнен, но Оле Гунар Солскяер е голям късметлия, че все още запазва работата си. Това е най-големият успех за един мениджър

Не ме интересува какво казват другите, но ако някой треньор в Европа загуби с 5:0 у дома от най-големия си враг, този треньор ще си тръгне. Ако Челси или Арсенал загубят с 5:0 от Тотнъм у дома, не бих очаквал треньорите им да са на местата си в понеделник сутринта.

Манчестър Юнайтед спечели само един от последните си пет мача във Висшата лига. Това е просто недопустимо, но треньорът все пак запази работата си. Не знам какво се случва в този клуб“, заяви Мърсън.

  Сподели
590