Изгониха футболист за нарушение срещу...Борат (видео)


Н. Гавазов

Изгониха футболист за нарушение срещу...Борат (видео)

Критиките към футболните арбитри в последните няколко седмици сякаш започнаха да ни удивляват и особено след последните изпълнения на човека в черно по време на двубоя от осминафиналите на Шампионската лига между Барселона и Арсенал те станаха още по-силни. Рискувайки да налеем още масло в огъня на страстите, FUTBOL TV е готов да покаже на читателите си още един скандален епизод със съдийско безумие по време на срещата от Южната Конференция между Уотърлувил и Дорчестър, в който играча на гостуващия отбор и по съвместителство треньор Ашли Викерс бе изгонен по не по-малко скандален начин, както това направи Бусака с Ван Перси.

Нахлулият ексхибиционист, който имитираше известният персонаж на Борат Сагдиев, не можеше да бъде озаптен от стюардите на стадиона, но в един момент Викерс се оказа най-съобразителен и успя да повали Борат. Резултатът от това беше, че Дорчестър остана с човек по-малко

Дали рефера е прав или футболиста, оставяме на читателите на FUTBOL TV да преценят сами. В крайна сметка срещата завърши при резултата 3:1 за домакините.

 

  Сподели
98