Карагър продължи престрелката си със Солскяер


Н. Гавазов

Карагър продължи престрелката си със Солскяер

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър продължи задочната си словесна кавга с мениджъра на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер.

Веднага щом Карагър нарече Солскяер ограничен треньор, Оле Гунар обвини Джейми, че се опитва да дестабилизира Юнайтед преди неделния мач срещу Ливърпул.

Според Карагър той изобщо не се е опитвал да направи това и като цяло признава, че Юнайтед ще вземе три точки срещу един от фаворитите на сезона. Джейми просто не разбира накъде отиват "червените дяволи" при Солскяер.

"Забелязах, че Солскяер се нахвърли срещу мен тази седмица, след като казах, че никога няма да достигне тези висоти (спечелване на Висшата лига и Шампионска лига) и с право.

Искате да видите треньор, който да се бори за себе си и за клуба си. Вижте колко яростно реагира Юнайтед на критиките след поражението с 4: 2 срещу Лестър. Това е знак за голям клуб и винаги ще бъдете критикуван.

Но не казах това заради провокация, нито защото Юнайтед играе срещу бившия ми клуб в неделя. Юнайтед дори може да победи Ливърпул, а подкрепата на "Олд Трафорд" може да изиграе огромна роля в това, както направи в сряда вечер, когато направиха обрат срещу Аталанта в Шампионска лига и победа с 3:2.

Но това няма да промени картината като цяло. В сряда все още се чувстваше, че просто прикриват проблемите си.

Обичам да слушам треньорите след мачовете. Ако гледам Челси, определено ще слушам Тухел, защото мога да извлека нещо полезно от думите му.

Клоп, Гуардиола са същите. Иска ти се да се учиш от тях. Те могат да разбият играта на части.

Брендън Роджърс го направи, след като Лестър победи Юнайтед миналия уикенд. Такива треньори знаят плана и знаят защо работи или не. А когато Солскяер говори след мачове, то това винаги става дума за "в стил Манчестър Юнайтед". А какво ще кажете за стила на Оле?", написа Карагър в колоната си за The Telegraph.

  Сподели
383