Роналдо призова за време на адаптация на Ман Юнайтед


Н. Гавазов

 Роналдо призова за време на адаптация на Ман Юнайтед

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо призова за време на отбора му за адаптация.

Юнайтед изглежда много нестабилен в началото на новия сезон, не може да спечели три мача от Висшата лига подред, а в последните 13 срещи само веднъж запази вратата си заключена.

Роналдо обаче смята, че той и другите нови попълнения все още трябва да изградят връзка със съотборниците си от Юнайтед.

"Според мен сега е такъв момент, че в тима настъпиха редица промени: те ме купиха, купиха Варан, купиха Санчо.

Ще отнеме време за адаптация, дори нашата игрова система трябва да се адаптира, но мисля, че стъпка по стъпка осъзнаваме, че няма нищо невъзможно за нас.

Не говоря само за индивидуална игра, имам предвид първо отборните действия. Победата като отбор е по-трудна от спечелването на индивидуални награди, но все пак мисля, че можем да го направим.

Всеки трябва да знае своята роля. Знам ролята си в отбора, в клуба... Моята роля е да вкарвам голове, да помагам на отбора чрез моя опит и разбиране за играта.

Мисля, че ако всеки мисли по този начин и се жертва за отбора, нашият отбор ще стане по-добър. Имаме страхотни фенове, страхотен стадион, страхотен отбор, така че трябва да продължим да опитваме", заяви Роналдо.

  Сподели
210