Роналдо: Трябва да побеждаваме, така че съм тук, за да помогна


Н. Гавазов

Роналдо: Трябва да побеждаваме, така че съм тук, за да помогна

36-годишният португалски нападател на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо сподели мнението си за критиките, отправени към него.

"Знам кога един отбор има нужда от помощ при защита. Но моята роля в тима е да печеля, да помагам на отбора и да вкарвам голове. Но защитата е част от моята работа.

Има хора, които не искат да го видят, защото не ме харесват, но честно казано, аз съм на 36 години, печеля всичко, така че трябва ли да се притеснявам за тези, които говорят лоши неща за мен? Спя добре през нощта, не ме мъчи съвестта. Все пак ще си затварям устата и ще побеждавам. Критиката винаги е била част от работата. Не ме притеснява. И мисля, че това е добре, честно казано. Ако се тревожат за мен или говорят за мен, това е защото знаят моя потенциал и стойност във футбола.

Спечелил съм всичко, но все още имам мотивация. Намирам се в нова глава в живота си, дори с възрастта си и затова съм тук - да се опитам да побеждавам и мисля, че Манчестър трябва да бъде на това ниво. Трябва да побеждаваме и да мислим за голям успех, така че съм тук, за да помогна“, заяви Роналдо.

  Сподели
188