Скоулс: Клоп потриваше ръце у дома, гледайки това първо полувреме


Н. Гавазов

Скоулс: Клоп потриваше ръце у дома, гледайки това първо полувреме

Бившият халф на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс разкритикува "червените дяволи" за играта им през първото полувреме в победния мач срещу Аталанта.

Юнайтед успя да вкара три гола през второто полувреме и да спечели с 3:2 срещу бергамци, но Скоулс наистина е разстроен от представянето на тима преди почивката.

Пол смята, че с такава игра Юнайтед ще бъде победен от Ливърпул и Манчестър Сити, които скоро ще се изправят срещу "червените дяволи".

"Разбирам възторга на Юнайтед по повод победата, но това първо полувреме блокира второто за мен - ако играха с по-добър отбор, нямаше да има обрат.

На Аталанта липсваха петима играчи. Разбирам вълнението, но не ми хареса играта. Беше обезпокоително, липсваше им сплотеност. Могат ли да направят същото срещу по-добри отбори? Не.

Получи се страхотна вечер, но първото полувреме е много тревожно.

За неутрален зрител бе страхотен мач, зрелищен и пълен с голове, но аз оставам реалист. Очаквах повече от тях и те не могат да позволят на опонентите си да създават толкова много положения. Играха срещу приличен отбор, но не и екип от световна класа, така че да не се налага да се увличат твърде много.

Радваш се на всяка победа, но първото полувреме ме тревожи много. Хората ще кажат, че съм жалък, но гледам напред и мисля за мачовете срещу Ливърпул този уикенд и срещу Манчестър Сити (6 ноември). Ако играеш срещу тях с тези двама централни халфове, резултатът ще бъде 3:0 или 4:0 и няма да има обрат.

Страхотно бе да видя всички удари и пасове от фланговете, но първото полувреме ме притеснява. Те показаха прекрасен дух, но позволяват на опонентите да създадат толкова много положения, а наистина страхотните играчи няма да им позволят да се върнат в мача. Мисля, че Юрген Клоп потриваше ръце у дома, гледайки това първо полувреме.

Аталанта владееше твърде много топката. Не мисля, че играта е добра, когато пропуснеш два пъти у дома. Това е тъжно. Все още не може да излезе от главата ми първото полувреме, което бе ужасно“, заяви Скоулс.

  Сподели
500