Брус обмисля да прекрати кариерата си


Н. Гавазов

 Брус обмисля да прекрати кариерата си

Стив Брус, който напусна поста мениджър на Нюкасъл заяви, че може да сложи край на треньорската си кариера.

Брус проведе своя 1000 -и треньорски мач миналата неделя, а днес напусна Нюкасъл по взаимно съгласие.  

Брус цял живот е фен на Нюкасъл, но така и не успя да намери общ език с феновете на "свраките".

Постоянните обиди от страна на феновете карат 60-годишния англичанин да мисли как да запази нервите си и нервите на семейството си.

"Мисля, че това може да е последната ми работа. Не съм само аз - беше трудно за цялото ми семейство, защото всички те подкрепят Нюкасъл и аз не мога да игнорирам това.

Те се тревожеха за мен ... особено съпругата ми Джен. Тя е невероятна жена, страхотна жена, майка и баба. Тя лошо прие смъртта на родителите ми, на нейните родители. И тя също трябваше да се притеснява за мен през последните няколко години.

Когато получих работа в Нюкасъл, аз мислех, че мога да се справя с всичко, но се оказа много, много трудно. Никога не съм искал хората да искат да се проваля и да казват, че съм обречен, че съм безполезен, че съм глупак, че съм тактически неграмотен, че имам кочан зеле вместо глава. Това се случи от първия ден.

Когато резултатите ни бяха добри, хората казаха, че стилът ни е лош или просто имам късмет. Това бе нелепо и постоянно, дори и при добри резултати", заяви Брус.

  Сподели
464