Мърсън: Не съм сигурен, че Солскяер искаше Роналдо


Н. Гавазов

Мърсън: Не съм сигурен, че Солскяер искаше Роналдо

Легендата на Арсенал Пол Мърсън подозира, че мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер никога не е искал да купува нападателя Кристиано Роналдо.

Интересът на Юнайтед към Роналдо възникна в края на миналото лято едва след като се появиха слухове за намерението на Манчестър Сити да купи Кристиано.

Мърсън смята, че неотдавнашният мач срещу Евертън потвърди предположението му, че Роналдо няма място в дългосрочните планове на Солскяер.

"Манчестър Юнайтед купи всички тези играчи, а вие се хващате за главата как Солскяер ще ги постави всички в отбора.

Все още не разбирам привличането на Роналдо. Слагайки ръка на сърцето си, кажете ми дали Манчестър Юнайтед би го купил, ако не бе интересът на Манчестър Сити? Дали Роналдо изобщо отиваше в Сити или просто го използва за да се върне в Юнайтед?

Не съм 100 процента сигурен, че Солскяер е искал Роналдо. Може и да греша, но решението му да остави  Роналдо на пейката срещу Евертън ми казва всичко, което трябваше да знам.

Мисля, че Солскяер видя добра възможност да победи без Роналдо, което би било отправна точка. Но те не спечелиха и всички полудяха, че Роналдо не започна. Но дали биха победили Евертън с Роналдо?" заяви Мърсън.

  Сподели
234