Невил: Играчите на Ман Юнайтед са като деца


Н. Гавазов

 Невил: Играчите на Ман Юнайтед са като деца

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Гари Невил разкритикува играта на "червените дяволи" в мача от 8 -ия кръг на английската Висша лига срещу Лестър Сити (2: 4).

"Юнайтед бе ужасен. През второто полувреме се случиха големи промени и изглеждаше, че Лестър може да отбележи в почти всяка атака. Манчестър Юнайтед изглеждаше отпуснат, навсякъде се появиха свободни зони. Ужасно е да гледаш как Юнайтед играе, когато са толкова отпуснати. Вероятно Манчестър Юнайтед смята, че са по -добри, отколкото са в действителност. В резултат на това тимът бе разделен на две части: линия за атака от пет души с огромно его и петима защитника.

В играта се случват индивидуални грешки, но като цяло няма установени връзки в отбора. Те не реагират добре на головете. Те са като деца. В Сити и Ливърпул играчите работят като кучета. Те са най -добрите футболисти в света. Защо играчите на Юнайтед не се стараят толкова много? Оле Гунар Солскяер трябва да ги накара да покажат най -доброто от себе си. Ако не го направи, той ще има проблеми в края на сезона", заяви Невил.

  Сподели
477