Чилуел: Трябва да благодарим на Менди за победата


Н. Гавазов

Чилуел: Трябва да благодарим на Менди за победата

Защитникът на Челси Бен Чилуел заяви, че отборът му трябва да благодари на вратаря си Едуар Менди за победата над Брентфорд.

Чилуел вкара един в съботното дерби с Брентфорд, което бе единственият им изстрел в очертанията на вратата през целия мач, но това бе достатъчно за победата благодарение на блестящата игра на Менди на вратата.

В крайна сметка Едуар направи някои страхотни спасявания, а Чилуел смята сенегалския вратар, а не себе си, за главен герой на мача.

"Беше много тежко. В последните 20 минути ние показахме характера, който трябва да проявим през целия сезон. Противниците започнаха сезона блестящо и феновете им много ги подкрепят. В последните 20-30 минути те наистина подгониха своя отбор, а това бе ад на земята за нас.

Мисля, че трябва да благодарим на Еду. Той бе страхотен през последните 25 минути. Той игра по невероятен начин. Виждаме го всеки ден на тренировки, но в такива мачове той заслужава похвала за това, че направи големи спасявания и спечели три точки за нас", заяви Чилуел.

  Сподели
440