Погба: Трябва да променим нещо


Н. Гавазов

Погба: Трябва да променим нещо

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба заяви след загубата с 4:2 от Лестър, че отборът трябва да промени нещо.

Серията на Юнайтед от 29 мача без загуба на гости във Висшата лига приключи в събота на "Кинг Пауър" и Погба е принуден да признае, че Лестър е заслужавал да вземе и трите точки.

Пол не може да посочи източника на проблемите, но чувства, че е настъпил моментът за промяна. Французинът намеква, че мениджърът Оле Гунар Солскяер не може правилно да настрои отбора и да избере правилната тактика.

"Честно казано, такива мачове ни се случват от дълго време и не открихме какъв е проблемът.

Трябва да разберем какъв е проблемът и защо пропускаме лесни голове, глупави голове. Знаехме предварително какво ни очаква тук. Знаехме, че феновете ще тласкат отбора си и ще ни оказват натиск. Мисля, че трябва да станем по -зрели. Трябва да използваме по -добре нашия опит и да бъдем арогантни по добър начин. Трябва да вземем топката и да играем футбола си.

Но сега трябва да разберем какво е ключът към загубата в тези игри. Мисля, че заслужавахме да загубим.

Трябва да намерим нещо, да променим нещо. Не знам дали това е отношението на нас, играчите, когато започваме мача ... Не знаем. Това е разочароващо, защото не можем да намерим обяснение за това. Трябва много бързо да разберем какво има, защото трябва да побеждаваме в тези мачове, ако искаме да спечелим титлата.

Трябва да наложим играта си, трябва да имаме правилното отношение и правилната тактика за този вид мачове. Това са моите мисли. Имаме време всички да помислям за това заедно и да открием проблема", заяви Погба.

  Сподели
539