Невил е уверен, че Салах ще напусне Ливърпул


Н. Гавазов

Невил е уверен, че Салах ще напусне Ливърпул

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Гари Невил е уверен, че нападателят Мохамед Салах ще напусне Ливърпул.

Ситуацията с бъдещето на Салах става все по -напрегната, тъй като настоящият договор на Мохамед с "червените“ изтича в края на следващия сезон, а страните все още не са успели да се споразумеят за нова сделка.

Невил усеща, че Ливърпул няма да бъде последният клуб в кариерата на Салах. Гари е уверен, че 29-годишният египтянин ще потърси ново предизвикателство за себе си.

"Не мисля, че той ще остане в Ливърпул до края на кариерата си. Това е моята лична гледна точка. Винаги съм мислил така, но може и да греша.

Висшата лига ще отслабне, ако той напусне. Просто мисля, че в случай на играчи като Кристиано Роналдо, Дейвид Бекъм, Килиан Мбапе, парите не решават всичко.

Те имат проект и имат какво да постигнат в живота си. Те трябва да играят в определени клубове, трябва да опитат определени неща.

Мисля, че Салах трябва да опита с Реал Мадрид, който ще върне мощта си.

Знам, че това не е най -добрият момент за Барселона и Реал Мадрид, но Салах е като играчите, които току -що посочих, и мисля, че той трябва да има тази линия в автобиографията си до края на кариерата си.

Мисля, че Салах играе по невероятен начин за Ливърпул. Но аз винаги съм чувствал, че иска да се пробва в ПСЖ, Реал Мадрид, Барселона и мисля, че ще го получи.

Но може и да греша“, заяви Невил.

  Сподели
350