Солскяер отговори на Сър Алекс


Н. Гавазов

Солскяер отговори на Сър Алекс

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер отговори на упрека на Сър Алекс Фъргюсън за отсъствието на нападателя Кристиано Роналдо от стартовия състав срещу Евертън.

След 1: 1 с Евертън в началото на октомври, Солскяер трябваше да се оправдае за решението си да остави Роналдо на пейката и да го пусне едва през второто полувреме.

Дори Сър Алекс упрекна Оле Гунар, като каза, че треньорът "винаги трябва да използва най -добрите си играчи в началото". Норвежецът обаче е спокоен за забележката на легендата.

"Доста съм спокоен за това. Няколко пъти си позволих да не се съглася с боса и съпругата ми ще го потвърди, но това никога не попадна в заглавията в моите игрови дни.

Сигурен съм, че Сър Алекс знае, че това не ме притеснява. Всички искаме да гледаме Кристиано. Искаме, защото той е уникален, той е различен, има блестяща кариера и всеки иска да го види да играе. Но факт е, че той не може да играе всеки мач, това е физически невъзможно.

Шефът знае колко е трудно. Той не винаги играеше с един и същ стартов състав. Понякога рискуваше да даде почивка на Райън Гигс, Уейн Рууни или Дейвид Бекъм - най -добрите играчи, които имахме. Понякога се оправдаваше, понякога - не", зави Солскяер.

  Сподели
361