Скоулс: Солскяер заслужи да проведе целия сезон


Н. Гавазов

 Скоулс: Солскяер заслужи да проведе целия сезон

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс вярва, че мениджърът на "червените дяволи"  Оле Гунар Солскяер не заслужава да бъде уволнен до края на сезона.

Юнайтед спечели само два от последните си шест мача във всички състезания, поставяйки Солскяер под сериозен натиск.

На Солскяер обаче му отне толкова време и старание да събере този отбор, че Скоулс предупреждава бившия си клуб срещу прибързани решения.

"Мисля, че той заслужава този шанс (да има пълен сезон). Като се замисля, Юнайтед бе шокиращ през последните три или четири години, нали? Не беше много забавно да ги гледам преди да дойде.

Отне му две или три години, за да събере това, което смятаме за парчета от пъзел - просто трябва да ги съберете правилно.

След първите четири или пет мача през новия сезон имаше силно чувство на вълнение. Те победиха Нюкасъл (4:1), победиха Лийдс (5:1), но последните два мача (срещу Вила и Евертън) бяха разочароващи.

Въпреки това мисля, че той заслужава шанс. Той създаде отбор, който трябва да даде поне този сезон, най-малко. Този сезон той трябва да покаже, че може да управлява този отбор и да печели трофеи", заяви Скоулс.

  Сподели
243