Лингард: Бруно се отнасяше с мен с голяма любов


Н. Гавазов

Лингард: Бруно се отнасяше с мен с голяма любов

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард разказа за трудния период в кариерата си и подкрепата на съотборника си Бруно Фернандеш.

"Когато започнаха контузиите ми, не можех да се върна на предишното ниво. Психологически също ми бе трудно. Майка ми се бореше с депресия и аз бях много притеснена. Не можех да играя, което влоши положението. И когато най -накрая излязох на терена, вече не бях аз. Семейството ми дойде на мачовете, но те не ме видяха същия: "Не си ти. Това не е твоята аура". Двубоите вървяха един след друг, а аз сякаш не бях там.  Бях като призрак.

Спомням си как Бруно Фернандеш дойде при мен преди мача и каза: "Днес искам да видя Джеси Лингард, който познавам“. Но си помислих: "Приятелю, не мога. Не съм аз!".  Обичам футбола до смърт. Но понякога си мислех, че не мога повече“, пише Лингард в статията си за The Players Tribune.

Джеси прекара втората част от миналия сезон под наем в Уест Хем Юнайтед и бе обявен за най -добрия играч във Висшата лига през април.

"След това Бруно Фернандеш в интервю за Манчестър Юнайтед ме определи и за най -добрия играч във Висшата лига. Аз! Можеш ли да повярваш? Бруно се отнасяше с мен с голяма любов. Изпращаше ми съобщения, когато играех под наем. Получаването на подкрепа от играч от това ниво е невероятно“, добави Джеси.

  Сподели
294