Солскяер: Не можем да държим тези, които се надуват


Н. Гавазов

Солскяер: Не можем да държим тези, които се надуват

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер посъветва халфа Дони Ван де Бек да насочи разочарованието си в правилния път.

Ван де Бек хвърли дъвка към  Солскяер тази седмица, когато норвежецът  реши да не го пусне като резерва в мача от Шампионска лига срещу Виляреал.

Солскяер все още не мисли, че Ван де Бек трови атмосферата в отбора, но ако това се случи, разговорът ще бъде кратък.

"Аз ръководя отбор, пълен с национали. Те са бойци, искат да направят разликата, искат да играят. Разбира се, всички те искат да бъдат на терена, как иначе?

Дони бе готов да излезе като резерва, както се полага на всеки. Лично в кариерата си се озовах сред резервите по -често от всеки друг в този клуб и винаги трябва да си готов.

Понякога не бях много щастлив, но това бе решението на треньора. Алекс Телес, който бе нашият ляв бек, напусна терена и Фред го замени добре, така че разбирам разочарованието му.

Всеки играч иска да играе. Трябва да използваш тази енергия, когато имаш шанс да стъпиш на терена. Не е само Дони, а всички играчи.

Ако искаме да успеем заедно, тогава се нуждаем от положителна енергия. Не можем да задържим тези, които се надуват, но Дони никога не е повлиявал негативно на партньорите си.

Когато играч започне да влияе на отбора по негативен начин, това е друга история и тогава ще бъда малко по -твърд", цитира Sky Sports Цитат на Солскяер.

  Сподели
243