Клоп счита Ман Сити за най-добрия отбор в Европа


Н. Гавазов

Клоп счита Ман Сити за най-добрия отбор в Европа

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че смята Манчестър Сити за най -добрия отбор в Европа.

"Ние сме в добра форма, в добър момент, но това е необходимо, за да имате шансове срещу тях. Според мен те все още са най -добрият отбор в Европа. Ще бъде трудно срещу тях.

Те играха с Челси миналия уикенд и всички казаха колко добър е Челси. Те са добри, много добри, но Сити очевидно бе по -добър този ден.

За да спечелим мача, трябва да вкараме голове и това успяхме през последните седмици. В това отношение сме уверени. Въпреки това ще трябва да се защитаваме на най -високо ниво, за да не изпаднем от играта и така, че нашите голове могат да повлияят на съдбата на мача.

Манчестър Сити има изключителен отбор. Когато чух за резултата им срещу ПСЖ след мача ни срещу Порто, казах, че биха искали да отговорят.

Но след като гледах мача им, разбрах, че нямат нужда от това. Манчестър Сити имаше много добър мач и загуби, защото не използва три или четири от шансовете си, а ПСЖ вкара.

Когато мислите за това как Манчестър Сити доминира срещу страхотен отбор като ПСЖ, това говори много за уменията им", заяви Клоп.

  Сподели
280