Сър Алекс ще похарчи 100 милиона паунда през лятото


Н. Гавазов

Сър Алекс ще похарчи 100 милиона паунда през лятото

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън е на път да похарчи безпрецедентните 100 милиона паунда за нови играчи през летния трансферен прозорец, съобщава новината Daily Express . Според изданието, 69-годишния бос смята да остави клуба в добро състояние, когато реши да се пенсионира, като по този начин „червените дяволи" да бъдат отново в състояние да печелят трофеи.

Въпреки, че според букмейкърите Юнайтед е фаворит за спечелване на рекордната титла, Сър Алекс ясно съзнава, че тази операция е необходима през лятото, за да може отбора от „Олд Трафорд" да запази своите високи стандарти, които има от десетилетия. Шотландския специалист смята след края на сезона да отвори чековата книжка на клуба и да не спести и един паунд за подсилването на тима.

Сър Фъргюсън планира да привлече Ашли Йънг, Джак Родуел и Джордан Хендерсон за които ще бъдат заделени 90 милиона паунда. Също така Юнайтед планира да похарчи най-малко 10 милиона паунда за нов вратар, който да бъде достоен заместник на Едвин ван де Сар.

 

  Сподели
91