Невил се надява Смит -Роу да не повтори участта на Али


Н. Гавазов

Невил се надява Смит -Роу да не повтори участта на Али

Експертът от Sky Sports Гари Невил смята, че продължителният спад на формата на халфа на Тотнъм Деле Али трябва да бъде предупреждение за талантливите младежи на Арсенал Емил Смит-Роу и Букайо Сака.

Смит Роу и Сака изиграха ключова роля в победата на "артилеристите" с 3: 1 над Тотнъм. В същия мач Али бе сменен след 45 минути, след лоша огра за "шпорите“.

Невил е шокиран от случилото се с Деле през последните години и се надява възпитаниците на Арсенал да не повторят съдбата на 25-годишния англичанин.

"Бе удоволствие да се наблюдава Смит Роу и Сака. Всичко, което липсваше на Тотнъм, при тези двамата бе в изобилие.

Но ако имат нужда от предупредителен знак, нека погледнат Деле Али. Сблъсках се с него в Англия преди три или четири години и тогава бих казал, че той ще бъде един от най -добрите полузащитници, които тази страна някога е произвеждала.

Той имаше всичко. И погледнете го сега. Сега той бе заменен по време на почивката и той беше сянка на предишното си аз по отношение на усърдие и упорит труд. Миналата година казах, че има нужда от разтърсване, но преди всичко трябва да се справи със себе си", заяви Невил.

  Сподели
175