Клоп: Брентфорд заслужи точката


Н. Гавазов

Клоп: Брентфорд заслужи точката

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че Брентфорд е заслужавал да вземе точката в днешния мач между двата отбора.  

Фееричната престрелка на стадион "Брентфорд Комюнити Стейдиъм" в събота завърши при резултат 3:3. Ливърпул на два пъти поведе, но не успя да запази преднината си.  

Клоп сваля шапката си срещу такъв съперник, който не се оттегли в защита, а оказа сериозен натиск, който разкри някои от проблемите на "червените“.

"Беше диво състезание. С начина, по който играеха, те заслужиха трите си гола. Имахме проблеми с далечните удари, но трябваше да отбележим повече.

Не мисля, че такъв противник може да се контролира по -добре. Създадохме много чисти шансове за отбелязване на голове, но не можахме да се справим с тях при игра в защита. Това се случва. Трябваше да вкараме повече. Дори да бяхме спечелили с 3:2 или 4:2, това нямаше да скрие трудностите, с които се сблъскахме в отбрана. Тоуни и Мбембо бяха много добри.

Те също заслужиха точката, защото наистина се бориха. Наистина уважавам това. Има ситуации, в които трябваше да играем по -добре, но тогава щеше да е съвсем различен мач. На вратаря им трябва да се даде номер 10, като се има предвид какви подавания прави", заяви Клоп.

  Сподели
320