Ливърпул се препъна в Брентфорд, а Салах отбеляза гол номер 100 (видео)


FUTBOL-TV

Ливърпул се препъна в Брентфорд, а Салах отбеляза гол номер 100 (видео)

Отборите на Брентфорд и Ливърпул изиграха мач с много голове и обрати, който приключи с резултат 3:3. 

Играчите на Ливърпул започнаха със силно нападение още в първите минути, но домакините не им останаха длъжни и опитваха да отбележат наравно със съперниците си. В 27-та минута Пинок изпревари Фабиньо и с десния крак даде превес на "пчеличките" - 1:0. Само 4 минути по-късно Ливърпул върна интригата след като Хендерсън подаде на Жота, който отбеляза за 1:1.

Второто полувреме поднесе още повече изненади за феновете и на двата отбора. В 54-та минута 19-кратният шампион на Англия обърна резултата в своя полза, след като Мохамед Салах стигна кота "100" при головете с екипа на Ливърпул за 1:2. В 63-та минута Янелт получи топката и с глава изравни за 2:2.

Обратът не закъсня и само 2 минути по-късно Къртис Джоунс, който е юношата на Ливърпул, нанесе мощен удар и не остави никакви шансове на Рая да се намеси и стори нещо - 2:3 за гостите. И за пореден път в този мач головата разлика е стопена и в 82-та минута Йоан Уиса след подаване отдясно прехвърли съотборника си Айвън Тоуни, както и Алисон за 3:3.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
562