Солскяер: Там имаше засада


Н. Гавазов

Солскяер: Там имаше засада

Мениджърът  на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер се оплака от гол от засада и поведението на противниковите играчи в мача с Астън Вила.

Юнайтед претърпя третото си поражение в последните си четири мача в събота, като допусна единствения си гол в 88 -ата минута след ефективно изпълнение на корнер от бирмингамци.

Според Солскяер, попадението не е трябвало да бъде признато, тъй като Оли Уоткинс е бил в активна засада, блокирайки гледката на вратаря на "червените дяволи" Давид Де Хеа. Също така Оле Гунар е недоволен от факта, че играчите на Вила заобиколиха Бруно Фернандеш преди изпълнението на 11-метровия наказателен удар в компенсирантоо време.

"Когато срещу вас е отбелязан добър гол, остава да се примирите, но имаше положение на засада. Играчът им докосна Давид, когато другият удари топката. Защо този гол бе отчетен, но същият на  Лестър - не? Просто не виждам последователността в тези решения. Тук имаше чиста засада.

Нямаше да говоря за това (поведението на играчите на Вила), но поведението им е погрешно. Предполагам, че трябваше да покажат на някого жълт картон, но те получиха това, което искаха.

"Бяхме много агресивни, много добре преминавахме от една фаза на играта към друга, бързо доставяхме топката на нападателите, но с финалния пас и крайното решение не всичко бе перфектно. 20 от 30 -те ни удара бяха блокирани", заяви Солскяер.

  Сподели
419