Тухел: Знаем колко трябва да се изпотим срещу Ман Сити


Н. Гавазов

Тухел: Знаем колко трябва да се изпотим срещу Ман Сити

Мениджърът на Челси Томас Тухел призова предстоящата среща с Манчестър Сити да не се свежда до конфронтация между него и Хосеп Гуардиола.

От назначаването си в Челси, Тухел отбеляза три поредни победи над Гуардиола: на полуфиналите за ФА Къп, Висшата лига и във финала на Шампионска лига.

Тухел изглежда е намерил слабо място на Сити, но Томас уверява, че всички тези победи са били тежки и домакинството в събота на тима от "Етихад" няма да направи изключение.

"Не много отдавна много хора ми казаха, че не знам как да победя Пеп. Както и да е, това не е аз срещу него.

Утре няма да играем мач по тенис или шах, а с нашите отбори. Нашите отбори и клубове се състезават помежду си на много високо ниво.

Честно казано, в последните ни три директни мача играта беше 50-50. Не казвам какво се е случило преди мачовете, но по време на мача играта бе равна и резултатът можеше да бъде всякакъв.

Когато играта е 50-50, малки детайли  могат да решат съдбата на мача. Малка ситуация може да ви даде предимство и имате нужда от малко късмет.

Имам чувството, че това бяха мачове 50/50 и утре очаквам същото. Искаме да се борим здраво за положителен резултат - вече успяхме няколко пъти, но както казах, знаем колко трябва да се изпотим в тези мачове", заяви Тухел.

  Сподели
513