Солскяер разкритикува Фърдинанд


Н. Гавазов

Солскяер разкритикува Фърдинанд

Оле Гунар Солскяер разкритикува легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фердинанд, че поставя под въпрос авторитета на мениджъра на "червените дяволи".

Напомняме, че Рио разкритикува норвежкия специалист, че допусна нападателя Кристиано Роналдо да дава указания на играчите по време на мача с Йънг Бойс във вторник.

"Честно казано, ако бях треньор, щях да му кажа да седне“, каза тогава Фердинанд в ефир.

Солскяер обаче смята, че Фърдинанд отново говори, без да разбира ситуацията, какъвто бе случаят с Фил Джоунс, когато Рио трябваше да се извини.

Знаете ли, понякога Рио коментира неща, които той всъщност не знае.

Този човек трябваше да получи жълт картон, когато събори Неманя (Матич). Бруно (Фернандеш) и Кристиано и двамата са бойци и за кратко бяха на моя страна, крещейки на съдията. Това бе резултатът на няколко лоши решения срещу нас.

Но след това Кристиано и Бруно седнаха. Както знаем, само един човек има право да бъде в техническата област и това съм или аз, или Майкъл Карик, или Майк Фелан, или Кийрън Маккен.

Това беше спонтанен епизод заради играч, който заслужаваше да бъде изгонен. Така че не виждам никакъв проблем те да изразят емоциите си и да се върнат на мястото си. Не е като той (Роналдо) да е треньор на играчите. Не", заяви Солскяер.

  Сподели
515