Солскяер разказа кога ще се върне Кавани


Н. Гавазов

Солскяер разказа кога ще се върне Кавани

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че нападателят Единсон Кавани може да се върне да играе за клуба през следващата седмица.

След като отбеляза 10 гола в последните си 11 мача през миналия сезон, Кавани има само една поява като резерва през новата кампания.

Единсон отсъства в момента с натъртване на тренировка миналата седмица и няма да играе срещу Уест Хем в неделя.

Въпреки това Кавани може да се завърне в мача от 3-ия кръг на Купата на Лигата срещу "чуковете“ следващата сряда, а Солскяер все още има големи надежди за 34-годишния уругваец, въпреки че е засенчен от Кристиано Роналдо.

"Надяваме се, че Единсон ще започне да тренира с нас след уикенда - може би в понеделник. Така че може би ще играе в сряда.

Той имаше страхотен последен сезон. Той имаше такова влияние върху играта, когато влезе в оптимална форма ...

В началото на този сезон му пречат травмите. Имаме чувството, че той трябва да е на 100 процента добре и не трябва да го пришпорваме и тогава той ще се представи най -добре.

Имаме достатъчно силен състав, който да даде време на нуждаещите се играчи да се възстановят напълно и да елиминира риска от нови контузии.

Все още очаквам Единсон да окаже голямо влияние върху нашата игра. Това е неговият характер, той е такъв играч. Той е нетърпелив да играе и работи усилено, за да се върне на терена", заяви Солскяер.

  Сподели
418