Кейн е готов за нов договор с Тотнъм, но при определени условия


Н. Гавазов

Кейн е готов за нов договор с Тотнъм, но при определени условия

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн е отворен за подписване на нов договор с клуба си, но при спазване на няколко условия.

Миналото лято Кейн бе по -близо от всякога да напусне Тотнъм. Манчестър Сити дори направи предложение да купи Хари, но президентът на "шпорите"  Даниел Леви блокира напускането на нападателя си.

За да поправи отношенията си с Кейн и да го възнагради за впечатляващия последен сезон, през който Хари стана голмайстор и най -добър асистент във Висшата лига, Леви е готов да сключи нова сделка с капитана на Англия при по -добри условия.

Както TEAMtalk твърди в ексклузивен материал, Тотнъм всъщност е предложил на Кейн нов договор още през юли. Въпреки последвалия отказ, Хари е отворен за разширяване на сътрудничеството с "шпорите“.

Но, първо, Кейн иска да получава заплата, съответстваща  на нивото най -добрите играчи във Висшата лига - до 500 хиляди паунда на седмица, включително всички видове бонуси.

Второто изискване на 28-годишния нападател е клауза за изкупуване в новия договор, като сумата за изкупуване да не е фиксирана, а да зависи от това как Тотнъм ще завърши сезона.

Както и да е, Леви не е длъжен да следва примера на Кейн, защото сегашното споразумение на Хари ще изтече едва през 2024 г.

  Сподели
169