Преговорите между Рюдигер и Челси са в задънена улица


Н. Гавазов

Преговорите между Рюдигер и Челси са в задънена улица

Преговорите между защитника Антонио Рюдигер и Челси за нов договор са в задънена улица.

Сега Рюдигер вече е в последната си година по договора, което означава, че от януари, ако до този момент не бъде сключена нова сделка, Антонио ще може свободно да общува с чуждестранни клубове и дори да подпише предварително споразумение.

Рюдигер играе ключова роля, откакто Томас Тухел се присъедини към клуба, а мениджърът на "сините"  естествено не иска да загуби 28-годишния германец.

В момента Челси предлага да се увеличи заплатата на Рюдигер до 140 000 паунда на седмица, но Антонио, гледайки Ромелу Лукаку, Нголо Канте и Тимо Вернер, които получавт над 200 000 паунда на всеки седем дни, иска повече.

Както съобщава The Telegraph, засега няма намеци, че ще има пробив в преговорите - нито една от страните не е готова на отстъпки.

Тъй като Челси е застрашен да загуби Рюдигер като свободен агент в края на сезона, "сините" продължават да се интересуват от защитника на Севиля Жул Кунде, когото не успяха да си осигурят през последния трансферен прозорец.

ПСЖ, Реал Мадрид, Байерн Мюнхен и Ювентус следят отблизо ситуацията около Рюдигер, който сега получава около 100 000 паунда на седмица.

  Сподели
164