Солскяер чувства, че сега Ман Юнайтед е по-добре готов за ШЛ


Н. Гавазов

Солскяер чувства, че сега Ман Юнайтед е по-добре готов за ШЛ

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер смята, че този път отборът му е много по -добре подготвен за Шампионска лига.

През миналия сезон Юнайтед не успя да излезе от групата си в Шампионска лига, провеждайки поредица от срамни мачове като гостуванията на Истанбул Башакшехир и РБ Лайпциг.

Оттогава "червените дяволи“ подобриха своя състав с Кристиано Роналдо, Рафаел Варан и Джейдън Санчо. Солскяер чувства, че отборът му е свършил с оправданията и друг провал е немислим.

"Този клуб имаше много, много добри нощи и запомнящи се исторически вечери в Шампионска лига. Най -важните нощи за този клуб.

Ето защо влизаме в този турнир, за да стигнем докрай, въпреки че знаем, че ще бъде трудно. Както винаги.

Но ние добавихме опит, умения и младост. Надяваме се тази година да сме по -добре подготвени за това, което ни очаква.

Имахме достатъчно разочарования, това е сигурно. Трябва обаче да кажа, че през последните сезони този отбор се разраства и укрепва.

Играчи като Давид Де Хеа и Хари Магуайър са заедно от няколко години, отборът има ядро ​​и сега виждаме опитен и майсторски отбор.

Разбира се, Рафаел и Кристиано добавиха още нещо. То може само да се купи, ако сам не спечелите Шампионска лига четири пъти"

Определено извлякохме поука. Това е специален тим, в който всички се грижат един за друг. Имаме много добра атмосфера и тя ще ни служи добре", заяви  Солскяер.

  Сподели
352