Грант разказа за влиянието на Роналдо върху играчите


Н. Гавазов

Грант разказа за влиянието на Роналдо върху играчите

Вратарят на Манчестър Юнайтед Лий Грант разказа за въздействието, което нападателят Кристиано Роналдо веднага започна да оказва на своите съотборници.

Роналдо отпразнува втория си дебют в Юнайтед с дубъл срещу Нюкасъл миналия уикенд. Кристиано веднага започна да играе важна роля на терена, но влиянието му извън терена е още по -впечатляващо.

"Ще ви дам един пример за това как той веднага започна да влияе на тима. Това се случи в петък вечерта, когато се събрахме в хотела.

Когато приключите с вечерята си в петък вечер, на вас ви е позволено да се отдадете на нещо нездравословно. Можете да ядете ябълков пай или брауни с бита сметана.

Кълна се, че нито един играч не докосна ябълковия пай, нито един играч не посегна към сладкишите - всички седяха на масата.

Едно от момчетата ме попита: "Какво има в чинията на Кристиано?".  И ние се втренчихме в него. Разбира се, както можете да си представите, там имаше най -здравословната и най -полезната храна.

Ще говоря за една от неговите чинии - имаше няколко. Имаше киноа, авокадо и няколко варени яйца. Този човек е в невероятна форма.

Бях просто изумен, че никой играч не се осмели да стане и да отиде за тази нездравословна храна, която ни бе приготвена“, заяви Грант.

  Сподели
272