Невил: Челси трудно ще бъде спрян


Н. Гавазов

Невил: Челси трудно ще бъде спрян

Експертът от Sky Sports Гари Невил вярва, че Челси ще бъде "много трудно да бъде спрян“ в надпреварата за титлата във Висшата лига.

Ден преди това Челси победи Астън Вила с 3: 0, въпреки че през първото полувреме противниците на "сините" показаха отличен футбол.

А в предишния кръг Челси с десет човека издържа срещу Ливърпул на "Анфийлд" и тези мачове дават увереност на Невил, че тимът на Томас Тухел наистина е готов да се бори за титлата.

"Очаквах Манчестър Юнайтед да победи Нюкасъл така, както го направиха. Със или без Роналдо.

Но след това се прибрах от Салфорд, за да гледам Челси, а Вила игра добре. Те имат приличен отбор, но Челси отново приличаше на робот от играчи, методично вършещи работата си.

Когато Лукаку откри резултата, просто си помислих: "О, това изглежда зловещо". Този нападател им гарантира голове, а зад него добра полузащита. Ще бъде много трудно да бъдат спрени.

Всички ще говорят за Манчестър - Манчестър Сити на Пеп Гуардиола, Манчестър Юнайтед на Кристиано Роналдо - но мисля, че всички знаят, че Челси е настроен сериозно.

Те вече се доказаха през този сезон. Играха много силно срещу Ливърпул. Отборът им не е по -лош. Те ще отидат в Тотнъм през следващата седмица и това ще бъде интересно", заяви Невил.

  Сподели
154