Артета: Трябва да рестартираме


Н. Гавазов

Артета: Трябва да рестартираме

Мениджърът на Арсенал Микел Артета призова отбора си да "рестартира" и да започне да печели очки.

"Вече се опитахме да обясним нашия проект и решенията, които взехме по време на трансферния прозорец. За две или три години сменихме почти 30 играчи. Еду го обясни, както и аз.

Всички ние участваме в процеса и се опитваме да допринесем за проекта, водени от нашите собственици. Ние вярваме в този проект и трябва да го приложим.

Вярваме, че нашите решения ще помогнат на клуба в бъдеще. Всички ние носим отговорност, защото всички участвахме при вземането на тези решения.

Сега трябва да го накараме да работи. Трудната част от футбола е, че искате да реализирате средносрочен или дългосрочен проект, но трябва да постигнете резултати незабавно.

Трябва да приемем това, защото няма друг начин във футбола. Трябва да даваш резултати и ние сме готови да го направим.

Много се радвам, че сега всички са в строя и ще се опитаме да започнем сезона така, както искаме. Не искаме да търсим никакви оправдания, но поради контузии и коронавирус ни бе изключително трудно в първите мачове.

Сега трябва да рестартираме. Трябва да започнем да печелим точки и да подобряваме играта си.

Нуждаем се от тази първа победа. Играем пред нашите фенове с разочароващ старт на сезона и трябва да покажем футбола, който ще ни даде резултата", заяви Артета.

  Сподели
314