Роналдо се връща с победа над Нюкасъл на Олд Трафорд


И. Ангелов

Роналдо се връща с победа над Нюкасъл на Олд Трафорд

Манчестър Юнайтед - Нюкасъл Юнайтед
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 11.09.2021 г.
Час: 17:00 ч.

Манчестър Юнайтед започна кампанията с две победи и равенство, без обаче изобщо да изглежда убедително в последните срещи с Уулвс и Саутхемптън. В последния ден от трансферния прозорец тимът си върна Кристиано Роналдо, което повдигна духа на играчите и привържениците, като се очаква той да се завърне на "Олд Трафорд" с повторен дебют в този кръг.

Нюкасъл няма победа в първите 3 кръга и се намира на една позиция над трите отбора на дъното. Очакванията за тима са именно да завърши в тази зона след като през лятото не видяхме много инвестиции извън Джо Уилок от Арсенал. Стив Брус има само 1 победа от 26 опита срещу Манчестър Юнайтед.

Откъм състави, Роналдо се върна преждевременно от Португалия след като си изкара картон и получи наказание, и съчета завръщането с интензивни тренировки с новия отбор в подготовка за дебюта си. 

Джейдън Санчо е под въпрос след като се оттегли от Англия с малък проблем, като Джеси Лингард впечатли в негово отсъствие за национала. Антони Марсиал също се отчете за Франция и е на линия. Скот МакТоминей е под въпрос след като точно се завърна към тренировки, Фред е в карантина след идването от Бразилия, поради което може да видим и Дони ван де Бек на опорната позиция в тима. Телес и Джоунс са под въпрос.

При гостите по време на паузата за национални срещи от контузия се възстанов Исак Хайден, но партньорът му в средата Джонджо Шелви е с контузия. Мигел Алмирон получи 5 дни наказание от ФИФА, контузени са Дубравка и Фрейзър, а под въпрос са Дарлоу, Уилсън и Дъмет. Възможно е отново тима на Брус да играе без първите два избора на врата, както и без титулярното си нападение.

Манчестър Юнайтед избегна загубата 33 пъти в последните 37 мача с Нюкасъл. Като цяло "червените дяволи" не загубиха в 32 от последните 35 мача в лигата, а в последните 4 мача срещу този противник на "Олд Трафорд" те вкараха поне по 3 гола във всеки случай.

Нюкасъл допусна по най-малко 2 гола в първите 3 кръга, и този факт заедно със завръщането на най-великия голмайстор в историята на футбола в редиците на домакините не могат да доведат до позитивен резултат за "свраките".

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Нюкасъл Юнайтед 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Нюкасъл (Стив Брус)
 
Уудман
   
Фернандез
Ласелъс
Шар
Мърфи
Уилок
Хайден
Лонгстаф
Ричи
Жоелинтон
Максимен
Роналдо
Рашфорд
Бруно
Гринууд
Погба
Бек
Шоу
Бисака
Магуайър
Варан
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Нюкасъл 3:0

  Сподели
603