Уилшър: В Англия вратата е затворена пред мен


Н. Гавазов

Уилшър: В Англия вратата е затворена пред мен

Бившият играч на Арсенал Джак Уилшир говори за опит да намери нов клуб. Припомнете си, че 29-годишният англичанин вече е свободен агент.

"Децата ми са на възраст, когато разбират всичко. Особено Арчи, който е на девет години. Всъщност той води разговори с мен, питайки: "Какво ще кажеш за MLS?“ или "Защо не играеш в Ла Лига?".

И това е трудно да му се обясни. Той ми казва: "Защо никой клуб не се нуждае от теб?" Не знам. Но как мога да му обясня това?

Когато излизам навън, хората ме разпознават. Най -трудната част е да се обясни, когато те попитат: "Е, защо просто не подпишеш с клуб в Англия?". Отговарям: "Е, никой няма нужда от мен“, а те не могат да разберат това.

Вече казах, че нямам нищо против да отида в чужбина. Всъщност искам да замина в чужбина, искам да опитам нещо различно.

Да започна от нулата, където хората, клубовете, феновете няма да си помислят: "О, това е Джак Уилшър. Тази вечер той ще се нарани" или "Той ще изиграе пет мача и това е ... загуба на пари".

Имам чувството, че в тази страна вратата е затворена пред мен. Не знам защо. Може би поради историята на травмите и защото хората получават препоръки от други места. Струва ми се, че това е несправедливо", заяви Уилшър.

  Сподели
293