Глен Джонсън назова две "идеални покупки" за Ливърпул


Н. Гавазов

Глен Джонсън назова две

Бившият защитник на Ливърпул Глен Джонсън обяви две "идеални покупки“ за отбора на Юрген Клоп, за да си върне титлата във Висшата лига през този сезон.

През този трансферен прозорец Ливърпул закупи само защитника Ибрахим Конате. "Червените“ така и намериха заместник на Жоржиньо Вайналдум и не се отърваха от баласта.

Джонсън, който записа 200 участия за Ливърпул в продължение на шест години, заяви, че "червените" трябва да погледнат към 28-годишния халф на ПСЖ Марко Верати и 30-годишното крило на Наполи Лоренцо Инсине, който изведе Италия до победа на Евро 2020 през миналия месец.

"Наистина харесвам Лоренцо Инсине. Той бе страхотен в продължение на много години и се представи много добре на Европейското. Просто се наслаждавах на начина, по който играе. Мисля, че той би подхождал на Ливърпул.

Харесвам и Марко Верати. Те са две големи имена, така че не е нужно да си гений, за да ги наречем идеални покупки за Ливърпул.

По време на Европейското можахте да видите желанието им да побеждават, а именно това е необходимо, за да спечелите титлата. Нуждаете се от такъв вид личности", заяви Джонсън.

  Сподели
311