Кейн ще уведоми босовете си, че иска да последва Грилиш


Н. Гавазов

Кейн ще уведоми босовете си, че иска да последва Грилиш

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн ще обсъди напускането си от клуба с ръководството тази седмица.

Манчестър Сити наскоро предложи 100 милиона паунда за плеймейкъра на Астън Вила Джак Грелиш, но "гражданите" все още са решени да вземат и Кейн.

Според The ​​Telegraph, Кейн се надява да последва 25-годишния си съотборник от националния отбор на Англия, който се очаква да договори лична сделка с "гражданите".

Сагата с напускането на Кейн продължава от няколко месеца, но можем да очакваме развръзка през следващата седмица. Самият Хари вече е решил всичко за себе си.

В понеделник 28-годишният Кейн, който получи допълнителна почивка след Евро 2020, се завръща в тренировъчната база и се кани да информира ръководството на "шпорите“ за желанието си да напусне.

Президентът на Тотнъм Даниел Леви не желае да загуби водещия си играч, чийто договор все още е в сила още три години, но решителното отношение на Кейн може да бъде ключът към постигане на компромис с Сити.

Купувайки Грилиш, Сити ще счупи рекорда на Висшата лига за трансферна сума, а за да придобият Кейн, "гражданите" ще трябва да го направят отново - Тотнъм определено ще поиска над 100 милиона паунда за своя нападател.

  Сподели
340