Синклер: Ман Сити няма да плати 100 милиона за играч


Н. Гавазов

Синклер: Ман Сити няма да плати 100 милиона за играч

Бившето крило на Манчестър Сити Тревър Синклер не вярва, че "гражданите" ще похарчат 100 милиона паунда или повече за нападателя на Тотнъм Хари Кейн.

Джак Грилиш и Хари Кейн са обявени за топ цели на Сити за това лято. За да придобият някой от тези двамата, "гражданите“, ще трябва да счупят рекорда за трансфер във Висшата лига, но Синклер не очаква това.

"Ако погледнете какви принципи и каква философия Манчестър Сити се опитва да спазва е невъзможно да си представим, че те ще похарчат 100 милиона паунда за играч.

Те не искат да харчат такива пари. Тe инвестират толкова много, откакто шейх Мансур стана собственик на този футболен клуб.

Те бяха толкова назад зад всички и трябваше да инвестират не само в отбора, но и в тренировъчната си база, защото тя не ставаше за нищо.

Те никога не са чупили рекорди при трансферите. Никога не са се доближавали до рекордите на Манчестър Юнайтед, Арсенал, Ливърпул, Челси.

Всички останали клубове са купили играчи за 80 или 90 милиона паунда, Манчестър Сити никога не се е доближавал до това. Не мисля, че е случайно. Мисля, че така е замислено", заяви Синлкер.

  Сподели
484