Фламини: Боли ме за Арсенал


Н. Гавазов

Фламини: Боли ме за Арсенал

Бившият полузащитник на Арсенал Матийо Фламини призна, че го боли да види колко ниско са паднали "артилеристите".

"Гледам всеки мач на Арсенал. Чувствам, че този клуб е част от мен.

Играх за този клуб почти осем години. Повече от фен съм. Аз съм като част от семейството. Винаги поддържаш връзка със семейството си. Можеш да избираш приятели, но не можеш да избираш семейството си!

Естествено, вие не сте доволни, когато нещата вървят добре и сте малко разстроени и разочаровани, когато нещата не вървят добре.

Следвах Арсенал през този сезон, гледах мачовете и преживях всички възходи и падения, точно както всеки фен. Сега съм не само част от семейството, но и фен, защото трябва да гледам всичко отвън.

Феновете са разочаровани и аз разбирам това. Самият аз съм разочарован - ако сте фен, ако обичате клуба, ако сте част от семейството, просто искате да постигнете успех.

Естествено, боли ме да видя, че не сме в Шампионска лига, в Лига Европа. Не е нужно да се борим за място във Висшата лига.

Но мисля, че в крайна сметка е важно да се съберем и да работим усилено, за да се върнем на пистата.

Не мисля, че трябва да сме на тази позиция. Трябва да сме по-близо до върха на лигата. Но вярата сама по себе си не е достатъчна - трябва да работите усилено и да давате резултати", заяви Фламини пред Evening Standard.

  Сподели
237