Ловрен: Салах е специален


Н. Гавазов

Ловрен: Салах е специален

Защитникът на хърватския национален отбор и Зенит Санкт Петербург Деян Ловрен говори за приятелството си с нападателя на Ливърпул Мохамед Салах.

"Салах е специален. Все още сме в тесен контакт и мисля, че приятелството ни ще продължи много години. Мохамед е нещо повече от приятел, той знае това и аз му казах, че може да ми се обади, когато пожелае и независимо за какво говорим, ние винаги сме един до друг.

Много съм доволен, че той отново стана един от най-добрите голмайстори в английската Висша лига, дори по време на сезон, когато Ливърпул не се справи добре. Това говори много за личните му качества.

Не мога да говоря от негово име или за плановете му, но той много прилича на мен. Ако е съсредоточен, тогава той напълно се отдава на клуба. Той го показа в сезона, който приключи, като вкара 22 гола във Висшата лига. Но във футбола никога не знаеш какво може да се случи след това. Мога само да му пожелая всичко най-добро, победи, може би много трофеи с Ливърпул. Футболът може да бъде доста нестабилен, така че нека видим какво ще се случи по-нататък", заяви Ловрен.

  Сподели
145