Ман Юнайтед се опасява, че Погба иска да напусне като свободен агент


Н. Гавазов

Ман Юнайтед се опасява, че Погба  иска да напусне като свободен агент

Манчестър Юнайтед е готов да договори нова сделка с Пол Погба от страх да не изпусне халфа като свободен агент догодина.

В момента на Погба остават само 12 месеца от активния договор и това лято е последен шанс за  "червените дяволи“  да получат солидна компенсация за играча, който струваше на клуба 89 милиона британски лири.

Проблемът е, че Реал, Барселона и Ювентус, които може да се интересуват от Погба, имат сериозни финансови проблеми и не е тайна, че не могат да си позволят Пол това лято.

Според ESPN на "Олд Трафорд“ има опасения, че самият Погба е решил да изчака, докато договорът му приключи, преди да напусне като свободен агент следващото лято.

Това развитие не отговаря на Юнайтед, така че дяволите искат да изяснят тази ситуация. Това вероятно ще се случи след завръщането на 28-годишния французин от Евро 2020.

Юнайтед все още не е загубил надежда да подпише нов договор с Погба, въпреки че преди това агент Мино Райола отхвърли възможността за това събитие.

Също така се съобщава, че никой от европейските грандове все още не се е обърнал към Юнайтед, за да купи Погба. Ако Пол не подпише нов договор и не бъде продаден през лятото, тогава от януари той ще може свободно да преговаря със заинтересовани клубове от чужбина.

  Сподели
326