Глейзър обеща повече инвестиции в Ман Юнайтед


Н. Гавазов

Глейзър обеща повече инвестиции в Ман Юнайтед

Съсобственикът на Манчестър Юнайтед Джоел Глейзър обеща на онлайн среща с фенове, че в клуба ще бъде направена голяма инвестиция.

"Клубът е похарчил над 100 милиона евро за различни инфраструктурни проекти през последните десет години. Сега сме готови да инвестираме още по-значителни средства в процеса на модернизация на клуба, включително стадиона. Бъдете сигурни, ние ще се консултираме с вас през целия процес, за да постигнем желания резултат, с който можем да се гордеем.

Искаме клубът винаги да е успешен и да печели трофеи. За да се борим за тях, трябва да инвестираме сериозно. Търговският растеж на клуба спомогна за генериране на приходи. Компетентният подход ни позволи да харчим най-много в света за трансфери през последните пет години, както и да осигуряваме едни  от най-високите заплати.

Като собственици искаме това, което искат феновете - успешен и силен отбор. Нека да работим заедно, за да постигнем тези цели. Феновете са жизнената сила на Манчестър Юнайтед. Аз лично се стремя да осигуря на феновете повече право на глас", заяви Глейзър.

  Сподели
205