Вила постави Тотнъм под въпрос за Европа (видео)


И. Ангелов

Вила постави Тотнъм под въпрос за Европа (видео)

Тотнъм посрещна Астън Вила в предпоследния кръг на английската Висша лига. Днес гостите на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" спечелиха с 2:1 и до края на вечерта Тотнъм може да загуби позицията в групите на Лига Европа и да попадне в квалификационната фаза и 7-ма позиция, при равни точки с осмия Евертън.

"Шпорите" започнаха добре и в 8-ата минута Бергвайн взе топката от Накамба и напредна преди да стреля прекрасно в ъгъла на вратата за 1:0. 

В 20-ата минута гостите изравниха когато нямаше реална опасност за вратата на Лорис. Тук наглед безопасно центриране на Накамба бе избито от Регилон в собствената врата за 1:1. В 39-ата минута Вила направи и обрат за 2:1 след нови лоши действия в отбрана, като Траоре успя да намери Уоткинс и той се справи с Дайър за попадението.

Преди почивката Вила трябваше да води и повече, но Ел Гази пропиля голяма възможност в 47-ата минута, преди Лорис да спаси вратата си от Уоткинс в 49-ата. След паузата Тотнъм започна агресивно и преди 50-ата минута Мартинез спаси вратата си два пъти с големи прояви.

И двата тима редуваха положения тук, но най-близо бе Вила в самия край когато гредата спаси Лорис в 95-ата минута. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
381