Паркър: Най-важното сега е мачът с Ман Юнайтед


Н. Гавазов

Паркър: Най-важното сега е мачът с Ман Юнайтед

Мениджърът на Фулъм Скот Паркър в навечерието на мача от 37-ия кръг на Висшата лига с Манчестър Юнайтед призова играчите си да завършат сезона на висока нота.

"Мисля, че най-важното за мен сега е да завърша този сезон. Наистина ще се съсредоточа единствено върху това. Остават няколко месеца до следващия сезон. За мен е жизненоважно играчите да разберат, че са в най-голямата и най-добрата лига в света и че постоянно са в центъра на вниманието. Наистина трябва да завършим този сезон с високо вдигнати глави.

Утре ни предстои много тежък мач срещу втория отбор през този сезон. Разбира се, това е трудна среща за нас, така че в момента съм фокусиран върху това. Тази година ни чака голямо разочарование - искахме да останем във Висшата лига, но не успяхме. Все пак ни предстои важна работа до  края на сезона.

Трябва да се покажем като истински професионалисти и да се уверим, че ние самите и нашите фенове се гордеем с представянето си. Трябва да се уверя, че тимът разбира това. Това е голямо предизвикателство за мен - и наистина не искам да мисля преди мача с червените дяволи", заяви  Паркър.

Мач от 37-ия кръг на английската Висша лига Манчестър Юнайтед - Фулъм ще се проведе във вторник, 18 май.

  Сподели
304