Клоп: В сряда ни чака същата битка


Н. Гавазов

Клоп: В сряда ни чака същата битка

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира волевата победа на своите играчи в мача от 36-ия кръг на Висшата лига срещу Уест Бромич Албион (2: 1).

"Този ​​мач е нашият сезон накратко. Започнахме добре, но бяхме наказани за първата грешка, а след това трябваше да работим като луди. Но беше много трудно да се преодолее съперникът. Имахме опасни удари от Тиаго и Джини Вайналдум, продължихме да играем футбол, но това наистина е трудно да се направи в мачове с такива отбори. Уест Бром добре се защитаваше, те имат страхотно отношение, бият се във всеки епизод. Но в крайна сметка Алисон ни помогна, невероятно!

Нашият вратар отправи невероятен удар с глава, никога не съм виждал нещо подобно, страхотна техника. Не бях сигурен дали съм буден. С Алисон сме много близки и знаем какво точно означава това за него. Това е изключително, наистина трогателно събитие. Това е просто футбол, но за нас означава цял свят.

Все още сме в надпреварата за топ 4. Това е всичко, което можем да направим. В сряда ще има точно същата битка с Бърнли. Трябва да видим кой може и не може да играе с тях. За нас е важно да сме сигурни, че сме готови за Бърнли. Уест Бромич даде всичко, което имаха днес. Те показаха подходящ професионализъм и направиха този мач неимоверно труден за нас. Добре е, че всичко завършва добре", заяви Клоп.

  Сподели
127