Ливърпул обърна УБА с гол на Алисон (видео)


И. Ангелов

Ливърпул обърна УБА с гол на Алисон (видео)

Уест Бромич Албиън посрещна Ливърпул в срещата от поредния тридесет и шести кръг на английската Висша лига. Днес домакините поведоха, но допуснаха обрат в 5-ата добавена минута след редовното време до 2:1. С трите точки Ливърпул застава на 1 точка от Топ 4 и Челси, при 2 мача до края.

Домакините от "Дъ Хоутърнс" поведоха в 15-ата минута когато от дясно Перейра изведе Робсън-Кану и той спокойно матира Алисон в далечния ъгъл за 1:0.

След попадението Ливърпул тръгна по-агресивно и изравни в 33-ата минута при заучен бърз пряк-свободен когато Мане намери Салах и без подготовка той завъртя топката далеч от Джонстън за 1:1.

До почивката гостите отправиха 13 удара и владееха близо 80% от времето топката, а това продължи и през второто полувреме. Фирмино и Александър-Арнолд обаче пропуснаха добри възможности преди даденото 4 минути продължение.

В 95-ата минута Ливърпул получи последната си възможност от корнер, и вратарят Алисон се включи в полето. Именно вратарят се извиси от подаването на Арнолд за да матира колегата си Джонстън за 2:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
677