Кийн: Ливърпул можеше да вкара 7 гола на Ман Юнайтед


Н. Гавазов

Кийн: Ливърпул можеше да вкара 7 гола на Ман Юнайтед

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн разкритикува отбора на Оле Гунар Солскяер и някои от играчите му след поражението с 2: 4 от Ливърпул.

"Знам, че Оле настойчиво поставя Фред в състава, но не го подкрепям. Не разбирам как Фред може да помогне на Манчестър Юнайтед да се върне към големите победи.

Вратарят им също не изглеждаше добре. Грешка след грешка. Беше лоша нощ за Манчестър Юнайтед. Отсъствието на Магуайър е загуба, но те направиха училищни грешки ... Магуайър няма нищо общо с това.

Играта им тази вечер почти не е такава такава, каквато трябва да бъде. Всички проблеми на Юнайтед се появиха през последните няколко дни. Днес им липсваха умения. Ливърпул можеше да вкара шест или седем гола.

Отборът им е твърде слаб, за да се състезава с Манчестър Сити за титлата. Манчестър Сити е толкова напред, че е страшно. Мисля, че Оле ще помисли и ще осъзнае, че трябва да купи три или четири големи играчи през лятото.

Вижте двамата полузащитници. Мактоминай е добър и честен играч. Но има Фред. Докато играят заедно, Манчестър Юнайтед няма да види големи трофеи. Не мога да повярвам колко много не достига на  Манчестър Юнайтед.

Не искам да бъда критичен към Фернандеш, но той прекара половината вечер да хленчи на терена. Всеки път, когато се биеше, той се търкаляше по терена.

Изглежда, че играчите на Юнайтед очакваха Ливърпул да изрита топката извън границите, въпреки че знаем, че трябва да продължите да играете, освен ако не става дума за травма на главата", заяви Кийн.

  Сподели
404