Дийн Смит се оплака от съдиите


Н. Гавазов

Дийн Смит се оплака от съдиите

Мениджърът на Астън Вила Дийн Смит коментира поражението в мача от 35-ия кръг на Висшата лига срещу Манчестър Юнайтед (1: 3).

"Не играхме много добре през първите пет минути, но след това имахме инициативата през първото полувреме, високо притиснахме Манчестър Юнайтед и вкарахме заслужен гол.

Не мисля, че някой знае кога и за какво се отсъжда наказателен удар - всички са объркани. Вчера Рахим Стърлинг в битката срещу Курт Зума може да влезе четири или пет пъти в краката, но дузпа не бе отсъдена. И днес с едно докосване на крака на Погба съдията отсъжда дузпа в нашата врата. За мен това е лошо решение, но вече е традиция, тъй като в мача от първия кръг на "Олд Трафорд“ и миналия сезон у дома съдиите присъдиха на Манчестър Юнайтед подобни дузпи.

Оли Уоткинс получи втори жълт, но съдията не можа да ми каже, че е убеден, че Уоткинс не е закачан. Просто не разбирам как решенията се вземат от длъжностни лица и, което е по-важно, в центъра за VAR. Изглежда, че в бъдеще Оли трябва да получи травма, за да могат съдиите да му отсъдят дузпа", заяви Смит.

  Сподели
266